My Home Expert Team

Antreprenoriatul este un drum anevoios, dar plin de satisfacții, indiferent de domeniul în care activezi. Deși succesul poate însemna lucruri diferite în funcție de domeniu, există câteva aspecte comune afacerilor de succes. O componentă de bază a antreprenorilor de succes este reprezentată de informațiile și documentele financiare. Oamenii de afaceri de succes știu ce venituri dețin și care sunt cheltuielile firmei.

Ideea de a dezvolta și pune pe picioare o afacere sustenabilă prin care să-și asigure lui și familiei sale un nivel de trai decent, a apărut în mintea actualului antreprenor,Borcoș Andrei, încă cu câțiva ani în urmă pe când lucra pe un șantier în afara granițelor tării. Greutățile cu care s-a confruntat în aceea perioadă l-au ambiționat iar în anul 2019 si- a constituit propriul său business, bineînțeles tot în domeniul construcțiilor rezidențiale și nerezidențiale. Astfel, a constituit S.C. MY HOME EXPERT TEAM S.R.L. prin intermediul căreia a demarat activitatea de construcții. La început si-a angajat o persoană calificată în acest sector de activitate dar curând a fost nevoit să mai angajeze încă două persoane observând că volumul de lucru a început să crească și pentru a crește eficiența în activitate și onorarea la termenii stabiliți contractuali a lucrărilor contractate.

În urmă cu aproximativ 2 ani și jumătate, Borcoș Andrei a beneficiat de un program prin start-up ,,Vestart – Arta antreprenorului” care i-a permis să-și consolideze o bază antreprenorială solidă și dezvoltarea cunoștințelor din sfera financiar contabilă.

Obiectivul principal al afacerii, în conceptul lui Andrei Borcoș, la constituit creșterea performanțelor afacerii de la un an la altul prin creșterea veniturilor societății, creșterea portofoliului de clienti și fidelizarea acestora prin diferite promoții acordate si crearea de noi servicii oferite.

Cu toate că începutul activității MY HOME EXPERT TEAM a coincis cu gravul flagel generat de pandemia de Corona Virus tânărul antreprenor nu a cedat ci mai degrabă la motivat ca om pentru a reuși în dorința de a – și demonstra sie însăși că poate să-și ducă în finalizare ideea de a deveni propriul său stăpân și de a nu mai fi nevoit să plece și să poată demonstra că și în România se poate dezvolta o afacere de succes.

Astăzi societatea are un număr de patru angajați și este înscrisă pe o traiectorie ascendentă în ceea ce privește cifra de afaceri, volumul de muncă și ceea ce este cel mai îmbucurător pentru Borcoș Andrei satisfacția lucrului bine făcut.
Pentru viitor își propune creșterea numărului de angajați și contractarea unor lucrări de dimensiuni mai mari, încheierea unor contracte ferme cu furnizori de inputuri și achiziționarea unei game largi de mașini și scule de înaltă precizie.