Funerare Eterna

Peisajul economic românesc se poate mândri cu mulți antreprenori și oameni de afaceri care au pus pe picioare businessuri de succes și au devenit nume sonore și chiar modele de urmat pentru noile generații de antreprenori.

Ideea de a dezvolta și pune pe picioare o afacere sustenabilă a apărut în mintea actualului antreprenor, David Bubău, aproximativ acum 5 – 6 ani, dar lipsa unei educații antreprenoriale solide, absența unor programe de promovare și finanțare pentru tinerii antreprenori si a proiectelor pentru start-up-uri au funcționat ca o reală restricție în demararea afacerii, de altfel bine documentată. În urmă cu trei ani acesta a beneficiat de un program prin start-up ,,Vestart – Arta antreprenorului” care i-a permis să-și fundamenteze o bază antreprenorială pe de o parte iar pe de altă parte un suport financiar care să-i securizeze debutul pe piață.

Astfel, S.C. Funerare Eterna SRL a devenit o societate comercială care a ajuns între liderii din sfera serviciilor funerare din orașul Orăștie și a localităților din spațiul rural din apropierea acestuia datorită unui mod extrem de serios de a face afaceri, respectiv de a presta servicii cu integritate, corectitudine și caracter. Acest model de business a fost adoptat de la bun început de către administratorul societății, Bubău David, și transmis și implementat tuturor angajaților săi. Tânărul antreprenor a înființat afacerea în anul 2019 luna aprilie, cu scopul de a le furniza servicii clienților din Orăștie și zonele limitrofe acestuia și chiar din străinătate. Astăzi, la 3 ani de la demararea acestui proiect/business, afacerea demarată a transformat societatea Funerare Eterna SRL întruna de succes având 5 angajați și un patrimoniu deloc de neglijat.

În urma intensificării crizei economice, generate de pandemia de Corona Virus, tânărul antreprenor a fost nevoit să se implice din ce în ce mai mult în activitatea societății Funerare Eterna, căutând măsurile și pârghiile optime care să îi permită continuarea activității.

Linia directoare după care antreprenorul David Bubău s-a ghidat a fost aceea că bob cu bob se face o recolta, ceea ce înseamnă că este imperios necesar a apela la răbdare si perseverență, a învăța ce este de folos și a înțelege că succesul și bunăstarea se poate obține printr-un strop de talent și foarte multă muncă.