Listing Details

Report Abuse

logo

PANORAMIC MAGIC PHOTO S.R.L.

Activitatea principală: 7420 - Activitati fotografice

PERSOANA DE CONTACT ESTE Voiculescu Viorica - Tel: 0723471371

OBIECTIVUL PRINCIPAL al afacerii este cresterea performantelor afacerii de la un an la altul prin cresterea veniturilor societatii, cresterea portofoliului de clienti si fidelizarea acestora prin diferite promotii acordate si crearea de noi servicii oferite.
SCOPUL AFACERII este promovarea diversificarii activitatilor catre noi activitati non-agricole in cadrul micro-intreprinderilor, prin crearea de locuri de munca, obtinerea de venituri alternative pentru populatia axata pe un anumit domeniu si reducerea gradului de dependenta fata de sectorul agricol.
OBIECTIVUL SECUNDAR- ceea ce motiveaza un om pentru a porni o afacere de la individ la individ, intrucat depinde de nevoile si de felul firecaruia de a fi de a gandi, de a concepe rolul si valoarea vietii. Procesul motivational, definit de Schumpeter (1942) drept ,,impuls inovativ” si de Mc Lelland(1961) drept ,,nevoia pentru realizari’’ reprezinta scanteia care declanseaza procesul de creare, lansare si crestere a unei afaceri, drumul spre succeas al intreprinzatorului.
Nume mari si-au dat cu parerea in privinta importantei, definitiei si rolul fotografiilor.’’Fotografia e o oglinda inzestrata cu memorie-Hacob Paronian ,,Fotofrafia e o citire a realului”- Richard Avedon. Vazand acestea nu ne-am putut tine deoparte si am intrat si noi in aceasta hora a cuvintelor frumoase si bine imbinate. Cum nu avem slova de scriitor sau ochi de artist, ale noastre spuse vor fi mai simple si mai aproape de d-voastra. Pentru un om cele mai de pret lucruri sunt amintirile.O viata se masoara in amintiri, iar cand aceasta se sfarseste tot ele sunt acelea care dainuie in urma ei. Amintirile trec peste noi, pozele ne raman insa. Casatoria moment important in viata, nasterea primului copil, bucuria, surprinderea care insoteste acest moment, serbarea cu poeziile si scenetele sale, taberele, primele prietenii, iubirile, banchetul cu prima pereche de tocuri, rujul si rochia cea rosie, familia, nepotii, postura de bunici toate trec, sfarsesc in uitare dar fotografia ramane. Exista situatii neasteptate, imprevizibile cand frumusetea naturii te uimeste si esti nevoit sa te opresti in loc si timp si sa captezi momentul. Nimic nu este mai frumos decat un apus de soare, covorul de frunze aramii al toamnei, lanul de grau impodobit cu florile multicolore din satul bunicii etc. Toate trec dar pentru fiecare dintre noi raman unice, toate cu emotiile lor in rama de fotografii.

Author Info

Ștefan Berți

Member since 6 ani ago
View Profile

PANORAMIC MAGIC PHOTO S.R.L. 0 reviews

Login to Write Your Review

There are no reviews yet.