Beauty Art Clinic

Pentru a reuși în ziua de azi și pentru a avea o afacere de succes în România, trebuie să fii flexibil și să ai bune abilități de planificare și organizare. Mulți antreprenori încep un business crezând că își vor porni computerele sau își vor deschide ușile și vor începe să câștige bani, doar pentru a constata că a face bani este mult mai dificil decât credeau.

Atunci când vrei să începi o afacere de succes cu bani puțini, trebuie să te asiguri ca implicarea ta compensează lipsa financiară. În primul rând, organizarea este extrem de importantă. Ea te va ajuta să îți îndeplinești sarcinile la timp și să ramâi la curent cu toate lucrurile pe care le ai de facut.

Toate aceste concepte le-a avut ca bază de pornire actualul antreprenor Perjescu Cristian când a pus bazele S.C.Beauty Art Clinic S.R.L.-D în anul 2019 pe de o parte iar pe de altă parte oportunitatea generată de participare într-un program de start-up ,,Vestart – Arta antreprenorului” care i-a permis să-și fundamenteze o bază antreprenorială pe de o parte iar pe de altă parte un suport financiar care să-i securizeze debutul pe piață.

Businessul la demarat prin implicare sa directă într-un mic salon aflat la parterul unui bloc prestând diverse servicii de înfrumuțesare și întreținere corporală.

Ulterior, a devenit conștient că pentru a crește pe piața de specialitate va trebui să apeleze la inovare și reinventare, pentru că la fel cum gusturile și preferințele clienților se modifică, așa și produsele sau serviciile sale trebuiesc să o facă.În acest sens a angajat două persoane pe care încă de la început le-a școlarizat pentru dobândirea de noi cunoștințe și abilități în sfera serviciilor de înfrumusețare.

Așa cum afirma Perjescu Cristian, o afacere de succes nu poate depinde doar de intuiție și de puțin noroc, in conditiile in care concurenta este foarte mare și în acest sens, consideră ca are nevoie de strategii de marketing si management foarte bine puse la punct. Dar tot el afirmă, ca acestea să aibe un succes garantat va trebui ca în spatele afacerii să aibe toate resursele necesare ce îi pot oferi o predictibilitate și o viziune mai bună.

După circa doi ani de activitate tânărul antreprenor și-a diversificat activitățiile începând să organizeze cursuri de pregătire, profesionalizare și acreditare pentru terți.

Pentru ca S.C.Beauty Art Clinic S.R.L.-D să poată să crească, tânărul Cristian Perjescu si-a stabilit ca și target imediat achiziționarea unui spațiu nou , investiții în diverse materiale și nu în ultimul rând investirea a 5 pînă la 7 % din venituri în activități de marketing și promovare. Nu în ultimul rând, pentru ca afacerea sa, să fie una de un real succes, acesta a hotărât că trebuie să încaseze suficienți bani pentru a susține în continuare dezvoltarea ei și pentru a obține un profit pe care să poată să îl reinvestească în creștere. Factorizarea costurilor precum aprovizionarea, serviciile, personalul, capitalul și multe altele, vor determina câți bani trebuie să aducă afacerea pe o baza lunară, trimestrială și anuală pentru a avea succes.